Voordelen

STEL ZELF JOUW VERZEKERINGSPAKKET SAMEN

Bereken de premie online!

Op vakantie? Ga zonder zorgen op reis.

Je gaat bijna op vakantie en de koffers moeten ingepakt worden. Hoe vaak denk je wel niet: heb ik alles? Als je onderweg bent vraag je jezelf regelmatig af of de deur wel goed op slot is en of iedereen zijn paspoort bij zich heeft.

Dan is het wel zo fijn, als je over één ding niet na hoeft te denken: je reisverzekering. Er kan van alles gebeuren op vakantie; een zonnebril of een laptop die wordt gestolen, je komt in een duur, buitenlands ziekenhuis te liggen of een vervelende situatie thuis waardoor je jouw vakantie moet afbreken. Vooral in zulke situaties ben je blij met een goede reis- en annuleringsverzekering.

De doorlopende reis- en annuleringsverzekering van INretail Verzekeringsdienst

Met de doorlopende reis- en annuleringsverzekering van INretail Verzekeringsdienst zijn al je vakantiereizen verzekerd, ook de spontane weekendjes weg! 
Via INretail Verzekeringsdienst heb je al een doorlopende reis- en annuleringsverzekering vanaf € 12,45 per maand. Deze geldt voor het hele gezin en heeft een zeer uitgebreide dekking (werelddekking, incl. o.a. bagage, ongevallen en geneeskundige kosten). 

Tip: met een doorlopende reisverzekering ben je vaak veel voordeliger uit dan met een losse reisverzekering per vakantie.

Wat zijn de voordelen?

  • Alle gezinsleden zijn het gehele jaar tijdens alle vakanties verzekerd.
  • Wereldwijd verzekerd.
  • Een zeer uitgebreide dekking.
  • Allrisk annulering meeverzekerd.
  • Lage premie door collectiviteitskorting en pakketkorting.
  • Dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 1 maand.

Verzekering afsluiten?

Wil je de verzekering direct afsluiten of heb je vragen? Neem contact op met INretail Verzekeringsdienst via 010-2884477 of info@inretailverzekeringsdienst.nl

Europese gezondheidskaart (EHIC)

Heb je tijdens je vakantie plotseling zorg nodig? Met de Europese gezondheidskaart (EHIC) toon je in het buitenland aan dat je verzekerd bent en recht hebt op medisch noodzakelijke zorg.

Met deze internationale zorgpas weten dokters, ziekenhuizen, apothekers en andere zorgverleners dat hun rekening betaald wordt door jouw zorgverzekeraar. Je hoeft dan geen geld voor te schieten.
Bij sommige zorgverzekeraars is de zorgpas gekoppeld aan de Europese gezondheidskaart (EHIC). Deze gegevens kan je dan terug vinden op de achterkant van jouw zorgpas. Staan deze gegevens niet op de achterkant van jouw zorgpas, dan kan je de pas gratis aanvragen. Ga voor meer informatie en het aanvragen van de zorgpas naar EHIC zorgkaart.

Tip: Reisdocumenten
Tot slot nog een praktische tip: maak voor vertrek een foto van je reisdocumenten. Zo heb je altijd nog een reserve, mocht er iets met de originele documenten gebeuren.