18 feb
Thuiswinkel e-Academy: e-learnings voor e-commerce professionals!

Thuiswinkel e-Academy: e-learnings voor e-commerce professionals!

Offline, online of omnichannel. De consument koopt waar, hoe en wanneer hij dat wilt. Maar net zoals verkopen op de winkelvloer, is kennis van data en hoe je meer omzet uit je (online) klanten haalt een vak apart. 

Show what you know

Wil jij je als e-commerceprofessional blijven ontwikkelen? Thuiswinkel e-Academy helpt toptalenten in de e-business verder. In totaal komen er dit jaar tien gratis e-learnings online, die allemaal betrekking hebben op essentiële onderwerpen binnen de e-commerce, zoals conversieoptimalisatie, SEO, Customer Journey, Data Analyse, e-Category Management, Managing Traffic, Cross & Upsell, Content , E-commerce Wet- en Regelgeving en digital analytics. 

Deze e-learnings stellen je in staat om te leren met topexperts binnen verschillende e-commerce disciplines. De e-learnings zijn gratis toegankelijk, en leiden, na het succesvol afronden van een toets, tot een persoonlijk certificaat. 

<< Maak gratis een profiel aan en ga meteen aan de slag met de gratis e-learnings! >>

Retail opleidingen

Werk in de winkel werkt samen met de beste opleiders in jouw branche, zoals SkillsTown, Detex, TMO, Cube en FHKN. Verschillende thema’s zoals vakkennis, verkopen en veilig werken komen in uiteenlopende trainingen, opleidingen en workshops aan bod. Bekijk hier het complete opleidingsaanbod