Over Werk in de Winkel

Over Werk in de Winkel

Werk in de Winkel is een portaal voor jou als professional in de non-food retail. Deze online omgeving biedt informatie en instrumenten die bijdragen aan jouw ontwikkeling en inzetbaarheid in de winkel. Zo kun je hier terecht voor inspiratie en trendinformatie, opleidingen en alles over arbeidsvoorwaarden. Met Werk in de Winkel krijg jij als medewerker meer regie over je loopbaan. En niet geheel onbelangrijk, je kunt er ook profiteren van voordeel.

*Werk in de Winkel is een initiatief van INretail en wordt mede mogelijk gemaakt door het sociaal fonds Fashion, Sport & Lifestyle en met een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Vragen

Je kunt natuurlijk ook terecht bij de vakbonden:

Werk in de Winkel; Over het Sociaal Fonds Fashion, Sport & Lifestyle

Het Sociaal Fonds Fashion, Sport & Lifestyle is opgericht door de sociale partners die de arbeidsvoorwaarden-cao hebben afgesloten: INretail, AVV, De Unie en CNV Vakmensen. Hierdoor kunnen activiteiten ontwikkeld worden voor de bedrijven in de sector. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Het zorgen voor een goede opleidingsstructuur in de sector, waardoor voldoende en kwalitatief goed personeel in winkels ingezet kan worden.
  • Het opzetten van een zogenaamd mobiliteitsbureau dat helpt om de duurzame inzetbaarheid van werknemers te stimuleren. Nu mensen langer blijven werken moeten ze ook langer over de juiste (en veranderende) competenties en vaardigheden beschikken.
  • Het ontwerpen van een digitaal platform voor medewerkers met trendinformatie en informatie over opleidingen, arbeidsvoorwaarden, pensioen en veilig en gezond werken: www.werkindewinkel.nl
  • Een digitale tool om de functies van medewerkers in te delen in de juiste functiegroep en loonschaal.


Voor meer informatie, kijk op https://www.socialefondsendetailhandel.nl/ssf-fashion-sport-lifestyle/over-het-fonds